Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@16:39:35 GMT

ارزش شما نزد خداوند به میزان معرفت شما است

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۹۲۳۴

ارزش شما نزد خداوند به میزان معرفت شما است

استاد حوزه علمیه گفت: ارزش شما نزد خداوند به میزان معرفت شما است، اگر به آیات قرآن عمل کنید به شما بشارت اجر عظیم و ویژه را می دهد.

به‌ گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام و المسلمین «حسین انصاریان» به‌ مناسبت ماه مبارک رمضان در حسینیه همدانی‌ها به سخنرانی پرداخته و گفت: رفتار، اخلاق و عبادات پیامبر اسلام(ص) و اهل‌بیت(ع) افراد آماده را عاشق تحصیل معرفت می کرد تا جایی‌که بسیاری از چهره‌های عاشق معرفت از شهرهای دور و نزدیک سفرهای طولانی می‌کردند که خدمت رسول خدا(ص) و اهل‌بیت(ع) برسند و کسب معرفت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در روایات است که ائمه(ع) می‌فرمایند کسی که در راه تحصیل معرفت حرکت کند و در این مسیر بمیرد او همچون خود شهید است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: آن‌قدر مسئله کسب معرفت ارزش و اهمیت دارد که امام حسین(ع) می‌فرماینپ در دستگاه خدا نیکی به‌اندازه‌ معرفت انسان است، که درهای خیر را در دنیا و درهای بهشت را در آخرت به روی انسان باز می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه ارزش شما نزد خداوند به میزان معرفت شما است، عنوان کرد: قرآن به شما معرفت می‌دهد که راه استوار را بشناسید وقتی به آن عمل کنید به شما بشارت اجر عظیم و ویژه را می دهد.

وی ادامه داد: آن مقدار از قرآن که با مسئولیت ما ارتباط دارد را باید عمل کنیم که به این اجر عظیم برسیم.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: قرآن کریم می‌فرماید امانت را به صاحبان آن پس بدهید، نماز اقامه کنید، دروغ نگویید، تهمت نزنید، شهوت خود را در مسیر حرام قرار ندهید.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان بیان کرد: قرآن برای همه مردم است اما هرکس بخشی از آن را موظف است انجام بدهد.

وی عنوان کرد: با دیگران برخورد بد نکنید، موعظه با مردم باید با محبت باشد توهین، فحاشی و سرزنش به بندگان خدا حتی گناهکاران جایز نیست.

استاد حوزه علمیه اظهار کرد: آبروی مردم بسیار مهم است نباید آن را ببرید، خود را محاسبه کنیم تا چه میزان به اخلاق انبیا نزدیک هستیم، خلوت با نامحرم حرام است حتی اگر کاری انجام ندهید، در زندگی عصبانی نشوید که انسان را به بدزبانی می‌کشاند پیامبر(ص) می‌فرماید غضب جرقه‌ای از آتش جهنم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه به مردم آسان بگیرید که خداوند در قیامت به شما آسان بگیرد، خاطرنشان کرد: دست‌اندرکاران قوانین آسان بگیرند اجازه بدهید مشکل مردم حل شود، سخت‌گیری‌ها به مردم در قیامت به سخت‌گیری علیه شما تبدیل می‌شود، از عالمان ربانی استفاده کنید که طبق قرآن و روایات قوانین را آسان وضع کنند. شورای نگهبان اشتباه شما را می‌گیرد آن‌ها نمی‌توانند قانون شما را آسان کنند، برای شما که سخت گرفتید حسابرسی قیامت سخت خواهد بود.

 

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: رمضان ۱۴۰۰ حسینیه همدانیها استاد انصاریان استاد حوزه علمیه حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد

امام جمعه شیراز گفت: مترو حرم مطهر شاهچراغ (ع) باید مورد توجه مسئولان شهری باشد که تاکنون اقدامات خوبی شکل گرفته، اما ما تا زمان رسیدن به نتیجه مطالبه خواهیم کرد تا عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین، تسهیل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام  در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز، با اشاره به مسئله اقتصاد مقاومتی و انجام به عمل وظیفه خود در مقابل جبهه کفر، اظهارداشت: مسئله نبرد فرهنگی نیز باید به موازات جنگ نظامی و اقتصادی پیش برود.

وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب بار‌ها به آن پرداختند و تلاش زیادی بر این سبک زندگی دارند، سبک زندگی اسلامی در مقابل سبک زندگی غیر اسلامی است که در تعبیر قرآن کریم به آن جاهلیت گفته می‌شود؛ اسلام سبک زندگی عاقلانه دارد و در غیر آن جاهلانه گفته می‌شود و برخی‌ها جاهلانه را غیرعلمی نیز قلمداد می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: اگر می‌خواهیم سبک زندگی اسلامی را تقویت کنیم و رواج بیشتر دهیم، نیاز داریم که سبک زندگی غربی را خوب بشناسیم لذا نیاز است در مجامع مختلف که برگزار می‌شود موضوعات کتاب «جاهلیت قرن بیستم» نوشته یک دانشمند مصری بحث شود.

آیت‌الله دژکام خطاب به مدیران کشور، گفت: مسئولان بایستی در رده‌های مختلف برنامه‌ریزی داشته باشند و بنده می‌خواهم یادآور شوم قانون مجازات اسلامی مصوبه سال 1392 که در این خصوص تعیین تکلیف کرده است و مسئولان باید قانون را اجرا کنند و در شهر باید به قانون عمل شود لذا در خواست داریم که مسئولان به قانون عمل کنند و در فضای مجازی چیز‌هایی می‌بینیم که خارج از حد قانون است.

 وی با تصریح بر اینکه رسم اداره کشور اجرای عدالت در حدود الهی است و حاکمیت مقتدر بیش از این اعمال نمی‌کند و امیدارم همه ما در چهارچوب قانون شرعی و دینی اقدام کنیم و آنچه نتیجه می‌گیریم رضایت خداوند را به دنبال داشته باشد، افزود: ما انقلاب کردیم و شهدا برای رضایت خداوند شهید شدند، فراموش نکنیم که کار برای رضایت خداوند آغاز شده و باید برای رضای خداوند باشد.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تسلیت شهادت رئیس مذهب جعفری، امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد: امشب برای همه جهان اسلام و شیعیان اهل بیت (ع) عزای بزرگ است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند، حواسمان باشد که در فضای مجازی نسبت بیجا و دروغ رواج می‌دهند، گفت:  فکر کنیم که نامه عمل ما در پیشگاه خداوند باز شده و حواسمان باشد که گناهانمان جمع شده، اما استغفاری از اعمال بد و گناهان وجود ندارد. اهل بیت (ع) خیر و صلاح بشریت را می‌خواستند تا انسان‌ها از خواب غفلت بیدار شوند.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: به همان نسبت که خوب است انسان مخالف معصیت باشد، خوب نیست که به دلیل مخالفت با معصیت، آبروریزی کنیم بنابراین در شریعت ما مخالفت با معصیت نیز شرایط و روش خاصی دارد.

وی اذعان داشت: رسمی به اسم مطالبه‌گری در برخی از افراد ایجاد شده که بدون حتی ذره‌ای تشکر از اقدامات صورت گرفته تنها به مطالبه می‌پردازند که مطالبه‌گری خوب و لازم است، اما باید ضمن تشکر از زحمات گذشته، مابقی مطالبات مطرح شود.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: انسان ناسپاس مورد غضب خداوند قرار می‌گیرد بنابراین اگر می‌خواهیم در پیش پیامبر (ص) اکرام شویم، از کسی که برای ما کاری کرده، تشکر کنیم چرا که مایه دلگرمی خدمتگذار نیز می‌شود.

آیت‌الله دژکام با اشاره به روز 15 اردیبهشت‌ماه، روز شیراز و نامگذاری این تاریخ برای نخستین بار در کشور گفت: بعد از شیراز شهر‌های دیگر نیز روز خود را معین کردند که این یکی از نوآوری‌های شورای شهر شیراز در کنار دیگر نوآوری‌ها بوده است. مسلما شیراز به عنوان وطن ما حق دارد و ما هم شهرمان را دوست داریم.

وی خاطرنشان کرد: شیخ اجل سعدی در یکی از غزل‌های خود می‌گوید که "سعدیا حب وطن گرچه حدیثیست صحیح ... نتوان مرد به سختی که من این جا زادم"؛ بنابراین وطن عزیز است، اما اگر می‌خواهیم جای زندگی برای مردم درست کنیم، باید خیلی تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز با تصریح بر اینکه حرکت خوبی در شهرداری و شورای شهر شیراز به نام محرومیت‌زدایی شکل گرفته که تاکنون در برخی از محلات شهر صورت گرفته و مردم آنجا نیز متشکر بودند که آبادی با انجام آسفالت معابر و یا فضاسازی درست شده و امیدواریم مدیران شهری توفیق پیدا کنند که برای همه محلات شیراز خدمات را توسعه دهند چرا که از محرومان فریاد‌رسی کردن کار بسیار پسندیده و نیکویی است، گفت: در عرصه خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شهری مسلما تلاش‌های خوبی انجام شده که گزارش اقدامات صورت گرفته به مناسبت روز شیراز منتشر می‌شود.

آیت‌الله دژکام در پایان تاکید کرد که مترو حرم مطهر نیز باید مورد توجه مسئولان باشد که تاکنون اقدامات خوبی شکل گرفته، اما ما تا زمان رسیدن به نتیجه مطالبه خواهیم کرد تا عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین، تسهیل شود.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • «معلم» پیام آور سعادت انسان‌ها است